Panorama

  Vinter  |   Vår  |   Sommar  |   Höst

Startsida
Om oss

Nyheter

Intressen
Bilder
Filmer
Länkar
Gästbok
Tillbaka
 

Nyheter 2008 - Vinter

2008-03-29

Nu så här en vecka efter påsken passar vi på att lägga ut lite mera bilder på Izabelle på bildersidan, under rubriken övrigt har vi också lagt ut några bilder från påskens skoterkörning. På skotersidan kan ni även läsa lite mer om vad vi gjorde under påskhelgen.

För övrigt så fyller Izabelle 3 veckor idag och hon växer så det knakar, vilket betyder att mamma inte får göra så mycket annat än att mata den lilla tösen.

2008-03-16

Vi har nu lagt upp en helt ny kategori på bildersidan, inte helt oväntat är den helt och hållet ägnat åt lilla Izabelle!

2008-03-11

Nu så har vi äntligen kommit hem från BB, och med oss följde även vår lilla skruttunge Izabelle. Vad vi förstått är det många som väntar på bilder på det lilla livet, men ni får hålla er tilltåls ett tag till. Men för att lindra abstinensen för vissa har vi fixat en finare bild på förstasidan och lagt till vår nya familjemedlem på Om oss sidan. Det kommer fler bilder framöver men lite vila tycker vi att vi kan unna oss efter helgens bravader!

Vi måste också passa på att tacka alla som gratulerat oss på telefon, sms och mail! TUSEN tack allihopa, vi tycker att det varit jätteroligt att höra från er allesammans!!

2008-03-04

Tänk vad vår gästbok här på sidan är bra, man får ju reda på både ett och annat! Frågan är dock, om inte kusin Maria (mm) släppte den största bomben i gästbokens historia tidigare idag. Från familjen Mikaelsson i Vindeln ett STORT GRATTIS till Maria och Germund!

Vi har tyvärr inget nytt att förtälja på bäbisfronten. Det verkar dessvärre som att Skruttungen trivs allt för väl i magen och har inga planer på att komma ut.

2008-02-24

Veckorna går och det börjar kännas som vår ute, dock inte med tanke på snömängden. Den första helgen i Februari föll det en halv meter blöt-snö från himlen så nu hoppas vi att det inte kommer så mycket mer eftersom vi inte har plats för mer snö.
Mycket snö i Vindeln
För övrigt har vi ganska tråkigt just nu. Vi har fått i ordning allt med huset och förberedelserna för vår nya familjemedlem är klara. Därför går vi nu bara och väntar, längtar och hoppas att bäbisen ska komma snart!! Med tanke på att vi bara går och väntar på bäbisen händer inte så mycket som vi kan lägga ut på hemsidan. Men vi lovar att så fort bäbisen kommer ska vi försöka ordna lite mer aktivitet här på hemsidan.

2008-01-13

Trots att hemsidan länge legat till synes stendöd gör vi nu ett försök att återuppliva den. Under den tid som hemsidan varit i stiltje har en ljuspunkt dock varit Marias inlägg i gästboken, tack för det! Men nu så har vi äntligen tagit några minuter för att göra ett ordentligt upplivningsförsök och gör det genom att kort berätta vad vi pysslat med de senaste månaderna och lägga ut några bilder på vårt nya hem.

Som de flesta redan vet har vi tagit vårt pick och pack och flyttat till Vindeln och det har medfört att det mesta av våran tid har gått åt till själva flytten och fixandet med det nya hemmet. I takt med att ordningen börjat infinna sig fortsätter Thess mage att växa och Mars närmar sig med stormsteg.

Det vi nu har lagt ut på hemsidan är en ny startbild, som ni redan sett, dessutom har vi fixat så det står rätt uppgifter på "om oss"-sidan. Vi har även lagt ut lite nya bilder på bildersidan, från hösten och frammåt

 

 
 
© Therese och Lars hemsida
webmaster@larsochtherese.com