Panorama

 

Startsida
Om oss

Nyheter

Intressen
Bilder
Filmer
Länkar
Gästbok
Tillbaka
 

Nyheter 2010

2010-12-02

Lördagen den 8/1 2011 är de som vill inbjudna till namngivningsdag för lilla Olivia. Vi kommer dock inte att vara i Vindeln utan i Dalasjö hos farmor IngaLill. För er som inte har möjlighet att vara med och träffa Olivia är det bara att titta förbi hemma hos oss i Vindeln när det passar! Ni andra är hjärtligt välkomna att dyka upp någon gång mellan 12-15 så bjuder vi på smörgåstårta!

2010-11-20

Nu har vi lagt upp några nya bilder på bildersidan. Vi har även lagt upp jakten 2010 på jaktsidan.

2010-11-04

Så var vi alltså hemma igen, nu med en helt ny liten medlem i vår familj. Lilla Olivia är än så länge väldigt snäll och gör endast det bäbisar gör bäst, d.v.s. äter, sover och bajsar. Izabelle säger att lillasyster är en "han" och vägrar kalla henne för Olivia utan säger istället "pruttljud" åt henne. Hon hjälper dock till det bästa hon kan med att ta hand om vår lilla bäbis och hjälper gärna till med blöjbyten och annat praktiskt. Vi har gjort en ny flik på bildersidan där vi kommer lägga upp bilder lite allt eftersom.

Vi vill också passa på att tacka för alla inlägg i gästboken, tack så mycket!

2010-10-23

Ja, den som väntar på något gott...

Tko-Izabelle

Vi tänkte att vi skulle passa på att uppdatera sidan lite med vad som hänt det senaste halvåret. Detta gör vi främst genom att uppdatera bildersidan där det som alltid är Izabelle som dominerar.

Förhoppningsvis kommer vi att uppdatera hemsidan lite oftare i framtiden då det säkert kommer att bli en hel del bilder på den nya lilla familjemedlemmen som förväntas komma om en dryg vecka.

2010-04-20

Äntligen har vi fått tummen ur och uppdaterar vår lilla hemsida. Större delen av vintern har vi ju mest suttit och huttrat i kylan, men just den här perioden har vi hunnit med en hel del. Här kommer en kort resumé:

Fikar i pulkbacken Första helgen i Mars fick vi celebert besök från Innertavle och med tanke på de planerade aktiviteterna kunde vi inte haft bättre tur med vädret. I strålande solsken begav vi oss till den välbesökta pulkbacken. Vissa av oss njöt av en kort skoterfärd, medans andra nöjde sig med att åka bil. Det blev en dag med mycket utförsåkande och gott fika innan vi nöjda återvände hemåt. Under kvällen fick vi även ett kort besök av Gunilla och Stellan som tittade in på sin väg hemöver.

Man märker verkligen hur snabbt tiden går när vi helt plötsligt sitter och firar Izabelles två-års dag. Det känns fortfarande som det var igår vi kom hem med den lilla sköra varelse som hon var på den tiden. Numera är det dock full fart från morgon till kväll, som ni alla säkert märkt, och den lilla tjejen börjar bli stor. Födelsedagen hann vi med att fira inte mindre än tre gånger, något som Izabelle verkade väldigt nöjd över :-)

Som vanligt passade vi på att åka och testa vår fiskelycka på Dainannappet. Läs mer om detta äventyr på skotersidan.

En tur till Hälla blev det även detta år i samband med vintermarknaden. Inga fynd blev det, men Izabelle passade på att hoppa i hoppborgen, att hoppa är ju bland det bästa som finns enligt henne. Under helgen tog vi oss några turer med skotern, läs mer om detta på skotersidan.

Påskfika uppe vid Bleriken

Påsken firade vi även detta år uppe i Eriksberg med omnejd. Gissa vars ni kan läsa mer om det...


Å som vanligt har vi lagt upp några nya bilder på bildersidan.

2010-02-18

Lars och Izabelle i pulkbacken Nu har det hunnit gå över en månad igen sedan den senaste uppdateringen, men till vårt försvar så händer det inte så mycket den här tiden på året. Veckorna går och vi har hållit oss inne i skydd mot kylan. De senaste två helgerna blev vi bortskämda med sol och blygsam värme och då passade vi på att vara ute! Pulkbacken är redan välbesökt och gumman klara nu själv av att knata uppför backen, efter att hon just sprungit ner för den. Att springa verkar uppskattas mer än att åka utför!

Izabelle badar Ett annat väldigt uppskattat helgnöje är att gå till "badahusen", som Izabelle kallar det. Så om solen håller sig borta och temperaturen sjunker är det dit vi beger oss. Med simkuddar runt armar och mage plaskar hon på i en väldig fart och trivs som fisken i vatten. Att hoppa från kanten är väldigt spännande...
Ett par besök har vi också hunnit med att få, både mormor och morfar samt farmor och kisse har varit förbi och hälsat på.


Som vanligt har vi lagt upp några nya bilder på bildersidan.

2010-01-10

På allmän begäran har vi lagt upp två bilder på vårt nyfixade vardagsrum, bilderna hittar ni under övrigt på bildersidan.

2010-01-08

Nu när vi stigit in i det nya året så tänkte vi att det var dags för en liten uppdatering här på sidan. Julhelgen har precis sprungit förbi oss och trots den relativt långa ledigheten hann man inte riktigt med julen i år heller.
Den 10 december fick vi uppleva Izabelles första luciaframträdande, vilket var något utöver det vanliga. Tillsammans med sina vänner och de övriga dagmammorna här i Vindeln framförde de flera julsånger med tillhörande livfulla rörelser.

Luciatåg

Själva julaftonen firade vi i Hälla tillsammans med både Olofssons och Mikaelssons. Tomten lyckades återigen hitta igen oss på julaftonskvällen, och vår lilla prinsessa måste ha varit väldigt snäll även detta år med tanke på antalet paket hon tilldelades. En markant skillnad från ifjol var dock att innehållet nu var mycket mer intressant än själva paketet. Det här med att öppna paket utgör inte längre några problem!

Izabelle får paket av tomten

Efter ett par dagar i Hälla och en snabb tur till Birsta City och IKEA bar det sedan av till Dalasjö, där även MajLis, Gunilla och Stellan kom på besök. Väldigt trevligt att få träffas, det händer ju allt för sällan. Eftersom moder jord vid denna tidpunkt bestämt sig för att göra något åt snöbristen så blev det en hel del snöskottande under dessa dagar, vilket nog behövdes efter alla godsaker som slunkit ner under helgen. Vi hann även med ett besök hos nyinflyttade Petra och André på Granberget, samt bowling med Petra och Anders.

Årets julstämning (i alla fall Thereses) blev lite lidande av vår briljanta idé att tapetsera om vardagsrummet under mellandagarna. Slipdamm och möbler spridda runt huset sprider ingen julro ska ni veta ;-) Men med allt förberett inför nyår så hade vi bjudit in våra föräldrar till nyårsfirande/slavarbete ;-) och på två dagar förvandlades vårt vardagsrum till ett helt nytt rum. Några dagars arbete till och alla möbler var på plats tillsammans med dess tillhörande prylar.

Tapetserar vardagsrummet

Som vanligt har vi lagt upp några nya bilder på bildersidan.

 

 
 
© Therese och Lars hemsida
webmaster@larsochtherese.com