Panorama

 

Startsida
Om oss

Nyheter

Intressen
Bilder
Filmer
Länkar
Gästbok
Tillbaka
 

Nyheter 2012

2012-06-26

Det mesta som hänt sedan sist kan ni i vanlig ordning se på bildersidan.Vi har mest varit hemma, förutom en helg då vi tog tåget upp till Luleå och körde bil hem ;-) Där passade vi även på att busa på Leos lekland och bada i Boden på Nordpolen. Midsommar firades som vanligt i Sörsjön i ovanligt vackert väder. Nu går vi mest bara och väntar in semestern!

2012-04-25

Vintern lider nu mot sitt slut, trots att den senaste veckans snöande förlängt den något. Barnen tycker dock att det är underbart med slask och vatten, så det blir inte till att vara inne och ta det lugnt i väntan på våren. Vintern har bjudit på mycket snö och en hel del fina dagar ute i naturen. Som vanligt kan ni se bevis på detta på bildersidan.

En dag på fjället

Valborshelgen passade vi på att baka bröd i Hälla, det var två år sedan sist så det var verkligen på tiden. Izabelle och Olivia tyckte det var roligt och hjälpte till så gott de kunde. På valborsmässoafton åkte vi till Sundsvall och bodde på hotell för första gången hela familjen. Det var något som Izabelle tyckte var jättespännade.

Påsken blev väldigt lyckad i år. Vädret var fantastiskt och snön var toppen, till och med isarna var kanonbra! Vi var ute och njöt av solen varje dag och när det blåste sökte vi skydd bakom en kulle eller lite skog! Vi hann dock inte mer än hem föräns vi upptäckte några små blåsor på Izabelle, några dagar senare var hennes lilla kropp täckt av vattkoppor. Sen var det lillasysters tur och hon fick det inte lindrigare, snarare värre :-(

Barnen med vattkoppor

Hoppas vi får en härlig vår så kanske vi ses, om inte innan så på semestern, inte länge kvar nu :-)

Som vanligt kan ni se mera bilder på bildersidan.

2012-01-22

2011 har nu blivit 2012 och vi fortsätter att uppdatera hemsidan sporadiskt.
Årets första långhelg, trettonhelgen, spenderades i Eriksberg. Första fjällturen kom tidigare än vanligt tack vare det ovanligt milda vädret. Men trots att det inte varit särskilt kallt fanns det snö i överflöd, så vi var tvugna att skotta taken.

Snöskottning


I övrigt är det ganska lugnt. Barnen har nu båda börjat hos dagmamma och vardagslivet rullar på. Under helgerna har vi försökt vara ute och åkt skidor, lite skoter till pulkbacken och mest tagit det lugnt!

Som vanligt kan ni se mera bilder på bildersidan.

Till toppen

 

 
 
© Therese och Lars hemsida
webmaster@larsochtherese.com