Panorama

 

Startsida
Om oss

Nyheter

Intressen
Bilder
Filmer
Länkar
Gästbok
Tillbaka
 

Nyheter 2013


2013-12-07

Äntligen en uppdatering på hemsidan med lite nya bilder. Veckorna går så fort att man inte hinner med allt man skulle vilja. Hela sommaren och hösten har sprungit förbi med en väldig fart, men förhoppningsvis hinner vi stanna upp och ta det lite lugnt nu i mörka december och januari.
Sommaren bjöd på en hel del äventyr, vi besökte Pite havsbad, Åsele marknad, flera turer upp till stugan, TVÅ fjällvandringar, den första med hela familjen i Marsfjällen samt en lite mer krävande tur för Lars och Therese uppe i Sarek. Allt detta kan ni förstås följa via bildersidan, under både familjen och övrigt.
Hösten fortsatte i full fart med älgjakt, konferensresa och slutligen en tur till Ullared. En uppdatering på jaktsidan har också dykt upp.

2013-06-09

Sommaren är här och våren har sprungit förbi med en väldig fart. Vårvintern spenderades som vanligt ute när vädret tillät och det blev en hel del skoterturer både här hemma och uppe i Eriksberg. Exempel på detta kan ni i vanlig ordning se på bildersidan. När skotersäsongen var slut för i år började vi istället längta till vår Turkietsemester som gick av stapeln i slutet av maj. Det blev en fantastisk vecka med massor av sol, bad, glass och god mat. Några små utflykter hann vi också med, men framför allt så tog vi det bara lugnt och njöt av att vara lediga. Ett litet urval av de drygt tusen bilder vi knäppte hittar ni också på bildersidan. Nu är det bara att ta nya friska tag på jobbet i väntan på sommarsemestern!

Turkietresa

Familjen Mikaelsson på stranden i Turkiet


2013-02-03

Första uppdateringen 2013 innehåller givetvis några nya bilder på bildersidan både på sidan för 2012 och 2013. Att nämna allt som hänt sedan förra uppdateringen känns hopplöst, så blir det när uppdateringarna kommer så pass sällan. Dock finns nog det viktigaste med på bildersidan. Vi har även gjort den årliga sammafattningen av förra årets jakt som ni hittar här.

Till toppen

 

 
 
© Therese och Lars hemsida
webmaster@larsochtherese.com