Panorama
Startsida

Om oss

Bröllopssidan
Nyheter
Intressen
Bilder
Filmer
Länkar
Gästbok
 

En bild på Therese

Therese

Namn:

Therese Ingeborg Rockstadia Mikaelsson (tidigare: Olofsson)

Född:

6 december 1980

Ursprungsort:

Hälla, Åsele

Bor i:

Vindeln

Gör:

Forskar i kemi, vid Umeå universitet.

 

En bild på Lars

Lars

Namn:

Lars Anders Mikaelsson     

Född:

17 november 1981

Ursprungsort:

Dalasjö, Vilhelmina

Bor i:

Vindeln

Gör:

Konstruerar rotatorer på Indexator

 
 
   

En bild på Izabelle

Izabelle

Namn:

Izabelle Rockstadia Mikaelsson

Född:

8 Mars 2008

Ursprungsort:

Vindeln

Bor i:

Vindeln

Gör:

Busar, upptäcker världen och tar hand om lillasyster

 

En bild på Olivia

Olivia

Namn:

Fia Olivia Mikaelsson

Född:

1 november 2010

Ursprungsort:

Vindeln

Bor i:

Vindeln

Gör:

Busar, leker och gosar med storasyster

 
 
   

Oss

Vi "träffades" för första gången redan 1997 på Malgomajskolan i Vilhelmina. Att vi inte sa ett enda ord till varandra under två år behöver vi inte gå in djupare på... ;) 

Sagan fortsätter inte förrän en sen kväll i augusti, fem år senare (2004 för er som inte tycker om att räkna). Av en ren slump hittade Lars en mycket intressant sida på internet. Efter ett effektivt detektivarbete damp ett långt mail ner hos en speciell tjej. Detta resulterade i många intensiva kvällar framför datorn, en lång tid framöver. Det dröjde dock många veckor innan vi vågade träffas på riktigt och förväntningarna steg allt eftersom. En tidig morgon i oktober skedde så äntligen det efterlängtade mötet. Å det gick ju hur bra som helst. Sedan kom dock skolan emellan oss med tentor och såna onödiga saker, men vi fortsatte att hålla kontakten via datorn. Det var inte förens i november vi träffades igen. Det var denna magiska kväll, då vinterns första snö långsamt föll utanför fönstret, som vi bestämde oss för att fortsätta livet tillsammans.

Under vår resa till Eriksberg i mars 2006 tar vi vårt förhållande lite längre då vi förlovar oss. Detta känns naturligt då våra känslor för varandra växer allt starkare för var dag.

Numera spenderar vi all ledig tid tillsammans och går och drömmer om den dag vi inte längre har 30 mil mellan oss. Den dagen är nu kommen, från och med den 10 juli bor vi äntligen tillsammans i Umeå.

Den 11:e Augusti 2007 gifte vi oss på Knoparluspen så vi kan nu mera kalla oss för man och hustru. Detta har även medfört att Therese nu heter Mikaelsson. Mer om bröllopet kan ni läsa på bröllopssidan som finns i menyn till vänster.


Huset 

Sedan 1 December 2007 bor vi i det här huset i Vindeln. Även fast huset var i bra skick ville vi sätta vår egen prägel på huset och sysselsatte därför våra föräldrar under julhelgen med att hjälpa oss att tapetsera och måla tre av rummen.

Den 8 mars kl 13.00 skrevs det största kapitlet i vårt liv tillsammans, då föddes nämligen vår underbara dotter Izabelle!

På måndag morgon den 1 November 2010 kommer så lilla Olivia till världen. Än en gång har livet förändrats för alltid!

 
© Therese och Lars hemsida
webmaster@larsochtherese.com